Har du drømt om muligheten til å jobbe med tekniske maritime installasjoner over hele verden? [Norway]


 

Har du drømt om muligheten til å jobbe med tekniske maritime installasjoner over hele verden?



KROHNE konsernet er en global leder innen utvikling og produksjon av måleteknikk, med 16 produksjonsenheter i 11 land og 49 datterselskaper. Vi tilbyr innovative og pålitelige løsninger innenfor prosessinstrumentering, måleløsninger, automasjon og tjenester til mange industrier.

KROHNE NORWAY AS består av selskapene KROHNE Marine i Brevik som leverer systemer for nivåmåling og forbruksmåling til det globale skipsmarkedet og KROHNE Instrumentation i Moss som leverer produkter for instrumentering til det norske markedet.

Hos KROHNE Marine er vi en dedikert ekspertavdeling med over 60 års erfaring innenfor maritim bransje. Vi vet hva som skal til for å levere systemer og løsninger av høy kvalitet gjennom langsiktig og tett samarbeid med våre kunder. Våre systemer er installert på et bredt spekter av fartøy, fra små til store skip. Vi jobber fremtidsrettet og driver utvikling for bærekraftig skipsfart og drift samt datadrevne integrerte løsninger for å forberede fartøyer til å møte morgendagens miljøkrav og regelverk.

Sammen skaper vi en bærekraftig fremtid i maritim sektor!

Vi i KROHNE Marine ønsker å gjøre en forskjell for fremtidige generasjoner. Økt krav til smartere drift og strengere regelverk utgjør en betydelig, men nødvendig utfordring for å redusere utslipp i marine markedet. Vårt mål er å bidra til en bærekraftig utvikling ved å levere fremtidsrettede løsninger og miljøvennlige systemer til det globale skipsmarkedet.

Som Service Engineer hos oss får du muligheten til å reise rundt i verden og utføre commissioning og service på våre automasjonssystemer og løsninger ombord på skip. Dette er en rolle som krever at du er fleksibelt anlagt, trives med reiser og er flink til å tilpasse deg andre kulturer og mennesker.

Arbeidsoppgaver:
  • Commissioning og service på vårt utstyr om bord i skip over hele verden
  • Teknisk støtte og assistanse til våre kunder, kolleger og servicepartnere over hele verden
  • Remote support og konfigurasjon på våre systemer
  • Opplæring av kunder og servicepartnere
  • Utstrakt reisevirksomhet må påregnes
Bakgrunn og kvalifikasjoner:
  • Erfaring fra installasjon, service, drift og vedlikehold av marine automasjonssystemer er en fordel
  • Teknisk utdannelse innen et eller flere av emnene elektronikk, mekatronikk, automasjon, instrumentering, svakstrøm eller IT. Nyutdannede er også velkommen til å søke!
  • Interesse for maritime automasjonssystemer og god teknisk forståelse
  • Meget gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig
  • God forståelse for IT-verktøy
  • Da det vil være mye behov for utenlandsreiser, er det viktig at du ikke har en bakgrunn som kan by på utfordringer med å få innvilget innreisetillatelser eller visum internasjonalt
Personlige egenskaper
  • Du vil jobbe tett sammen med kolleger, kunder og partnere internasjonalt og det er således viktig med tydelig kommunikasjon og gode samarbeidsevner
  • Rollen innebærer både selvstendig arbeid og teamarbeid, du bør derfor trives med den kombinasjonen
  • God teknisk forståelse samt interesse for å lære mer om relevante systemer og teknologiområdet
  • Du trives med problemløsing og jobber effektivt under press
For stillingen tilbyr vi:
  • God produktopplæring og kompetanseutvikling
  • En variert og spennende stilling i en meget solid bedrift med høyt fokus på det grønne skiftet
  • Et stabilt og trygt arbeidsmiljø med kompetente kolleger
  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser med reisegodtgjørelse, fellesbonus og meget gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Avspaseringsordning, fleksibel arbeidstid og sommertid
  • Nye og moderne lokaler på brygga i Brevik med gode parkeringsmuligheter
Interessert?
Ta kontakt med Bemanningsbyraaet v. Stig A. Gåre Andresen (tlf. 92 02 93 12) eller Tommy Westby (tlf. 922 55 180) for ytterligere informasjon. Av hensyn til personvern/GDPR har vi ikke mulighet til å behandle søknader mottatt per e-post. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver frem til en søknad foreligger.

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk!
Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri/engineering.
Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber. Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer.

Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no

Nøkkelord
Maritim automasjon, Automasjon, Servicetekniker, Mekatronikk, Ingeniør

Bransjekategori
Olje / Gass Off- / Onshore / Maritim

Bransje
Teknisk - maritim

Alternativ bransjekategori
Ingeniøryrker

Alternativ bransje
Marin teknikk


Tiltredelse
Etter avtale

Søknadsfrist
Tirsdag 28.11.2023

Arbeidsplass
Brevik (Porsgrunn)

Tittel
Service Engineer

Sektor
Privat

Stilling
Fulltid

Omfang
Fast

Antall stillinger
2

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Sponsored Ads

نموذج الاتصال